Elbillading for bedrift og næringsbygg

Behovet for ladeløsninger øker både på hjemmebane, arbeidsplassen og byggeplassen. Vil du lære mer om ladeløsninger for næring, borettslag eller sameier? Da har du kommet til rett side.

Zaptec Pro

Trenger du en, to, tre eller hundre ladere? Zaptec Pro er et fleksibelt og skalerbart ladesystem som utnytter strømmen bedre og kan lade flere biler samtidig. Om du trenger å utvide eller legge til flere ladestasjoner i fremtiden, kan du gjøre det enkelt og kostnadseffektivt. 

Zaptec Pro oppfyller alle sikkerhetskrav knyttet til produkt- og installasjonsstandarder.

Derfor bør du investere i ladeanlegg for næringsbygg

Det er viktig å ha gode parkeringsmuligheter for gjester og handlende kunder. Mange har gått over til elbil, og man bør tilby elbillading til de gjestene som trenger å lade mens de handler. 

Ved å installere ladeanlegg på hotell, kjøpesenter og større arbeidsplasser skaper det merverdi, da etterspørselen etter parkering med billading øker. 

Økt behov for elbillading i borettslag og bedrifter

Ifølge elbil.no er hele 85 % av alle nye personbiler elbil, og om man legger til ladbare hybrider er det så høyt som 97 % i 2023. Elektriske biler har fått et kraftig innhugg i Norge, og flere skal det bli. 

Med en så sterk utvikling, er det klart at både bolig og arbeidsplass må svare opp behovet for elbilladere. Dette er vi i Elkonor eksperter på. 

Administrasjon av ladeanlegget for anleggseier

Er du anleggseier? Trenger borettslaget, sameiet eller bedriften hjelp til drift av ladeanlegg for elbil? Les mer om administrering av ladeanlegget under.

en ung dame som smiler og kjører elbil

Lad batteriene med Movel


Trenger ditt borettslag, sameie eller bedrift hjelp til drift av ladeanlegg for elbil? Movel er en uavhengig ladeoperatør som tilbyr skreddersydde ladeløsninger til fellesskapets unike behov og ønsker - så blir det mindre stress for styreleder. Og det blir ingen påslag på strømmen!


En far som lader elbilen sammen med datteren sin

Administrering av ladeanlegget med PlugPay


Er du anleggseier? Med PlugPay kan du senke skuldrene. De administrerer ladeanlegget for deg, slik at du får en bekymringsfri hverdag - i hvert fall når det kommer til elbilladingen.

Vi hjelper deg med elbillading til din bedrift

Er du usikker på hvilken ladeløsning som passer best til ditt behov? Snakk med våre dyktige elektrikere om elbillading for bedrifter og næringsbygg.