Full kontroll med CTM Lyng

Skal du pusse opp, eller fiffe opp boligen? Da er det rett tidspunkt å begynne å tenke på de gode løsningene. Med CTM lyng får du fint design kombinert med en mer økonomisk og lettere hverdag.

Smarthus styringspanel med termostatstyring fra CTM Lyng i svart farge

Foto: CTM Lyng

Fullverdig system til din bolig

mTouch Home er et totalkonsept for nybygg og rehabilitering som ivaretar alle nødvendige funksjoner. 

Systemet gir brukeren full kontroll innenfor komfort, strømsparing, sikkerhet og trygghet. Brukervennlighet og fleksibilitet er nøkkelord ved utvikling og produksjon av mTouch Home-systemet.

Produkter som snakker sammen

Alle produktene snakker sammen og kan enkelt styres via sparebryter eller app. Systemet kan også varsle om alarmer fra blant annet komfyrvakt og vannstopp til andre systemer. 

mTouch Home-systemet er bygget opp slik at man enkelt kan legge til eller fjerne produkter og funksjoner når som helst – eksempelvis når behov eller livssituasjon endrer seg.

Systemet har overordnede smarthusfunksjoner, som Hjemme, Ute, Borte, Natt og Dag. Sparebryteren kan enkelt programmeres til å styre blant annet sikkerhetsstikk og vann med samme tastetrykk som lys og varme. Panelet kan monteres hvor som helst i boligen, og har en rekkevidde på opptil 30m.

Norges beste garanti!

Vi i CTM Lyng utvikler og produserer alle våre produkter selv, og er svært opptatt av å gi våre kunder kvalitet i alle ledd.

7 års garanti gjelder alle produkter med «av/på»-funksjon. Noen eksempler er termostater, komfyrvakter og bevegelsesfølere (uten «dim»-funksjon).

Velg mellom flere farger tilpasset ditt hjem

mTouch Home-systemet er en moderne produktserie med stilig design i 5 valgfrie farger. Folk flest har ulike preferanser når det kommer til design av hjemmet sitt. De ulike fargene på produktene gjør det lettere for deg å velge noe som passer sømløst inn i ditt interiør – uansett stil.

Elko smart smarthus app på mobil

Hva er egentlig et smarthus?

Om du ønsker å vite mer om smarte løsninger, eller trenger rådgivning, er disse artiklene et godt sted å starte. 

Under har vi samlet en oversikt over det du trenger for å komme igang med smarte løsninger!


Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med en av våre dyktige elektrikere, så hjelper vi deg å finne riktige smarthusløsninger for din bolig!